Extra Open Dag De Minkhof!

Foto:

BEMMEL – Zaterdag 29 november organiseert De Minkhof een extra open dag. Heb je al veel gehoord over De Minkhof, maar ben je er nog steeds niet geweest? Kom dan naar de extra open dag van 10.00 tot 13.00 voor een rondleiding en informatie. De koffie en thee staat klaar! 

De Minkhof is voor actieve senioren die elkaar willen ontmoeten. Op De Minkhof is van alles te doen; timmeren, houtbewerken, tuinieren, knutselen, handwerken en dieren verzorgen. Verder zijn er themadagen en extra activiteiten zoals lezingen, films en dia`s kijken, bloemschikken, zingen, muziek maken, yoga en bewegen. Er is ook ruimte voor ontspanning met biljarten, sjoelen, spelletjes en kaarten.

De activiteiten gedurende de dag zijn afhankelijk van het seizoen en je eigen wensen. De dag zelf heeft een vaste structuur, zo wordt er samen koffie en thee gedronken en het eten samen bereid en gegeten. 

Kom langs op De Minkhof (einde Flierenhofstraat) in Bemmel voor een rondleiding en stel je vragen aan onze vrijwilligers tijdens een kopje koffie of thee! 

Voor meer informatie De Minkhof, zie www.minkhof.nl. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg De Minkhof op Facebook: www.facebook.com/DeMinkhof

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen