Hoe vind ik een gezellige activiteit in Lingewaard?

Foto:

LINGEWAARD – Ik ben onlangs verhuisd van de randstad naar Gendt om dichter bij mijn kinderen te wonen. Ik wil graag mijn sociale kring wat gaan uitbreiden en ben op zoek naar een gezellige activiteit om zo nieuwe mensen te leren kennen. Ik heb veel hobby’s zoals  koken, ik handwerk graag, maar ook heb ik een grote passie voor lezen. Daarmee moet ik toch iets kunnen vinden?

Antwoord: Leest u graag of wilt u het lezen weer oppakken? Vindt u het leuk om samen met andere lezers van gedachten te wisselen over een gelezen boek? Meld u dan nu aan voor De Leesclub in Liduina.

Samenwerkingspartners SWL, de Bibliotheek Lingewaard en Betuweland Zorg, Welzijn & Wonen hebben de handen ineen geslagen om De Leesclub te starten bij Betuweland, locatie Liduina.

Het idee van De Leesclub is dat enthousiaste lezers samen kunnen genieten van een tekst, interesses kunnen delen en elkaar kunnen inspireren. U leest een door de groep gekozen boek en bespreekt dit onder het genot van een kopje koffie/thee.

Startdatum was op 10 oktober 2014 en verder maandelijks iedere 2e vrijdag van de maand van 14.00 uur tot 15.30 uur. Aantal deelnemers minimaal 6 maximaal 12.

Locatie: Betuweland, locatie Liduina, Gouden appel 120, Bemmel. Kosten bedragen € 55,- p.p. persoon per jaar(10 x).

Aanmelden via SWL Meldpunt tel: 088-2552555 of bibliotheek Lingewaard tel: 026-3250508.

Bron: Gemeente Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen