Foto’s met een WOW-factor op OBC Huissen

HUISSEN – Op maandag 24 november opende Marcel Bulten, centrummanager Playing for Success Arnhem, samen met directeur OBC Huissen Janine Klein Willink en een aantal OBC-leerlingen de tentoonstelling WOW. Een prachtige fotoreeks van fotograaf Jikke de Gruijter.

‘Leren met een WOW-factor’ dat is het motto van Playing for Success Arnhem, leercentrum in het Gelredome. Oftewel leerlingen die het leren moeilijk vinden, faalangstig zijn of even op sociaal gebied een boost nodig hebben, een uitdagende en inspirerende plek buiten de school bieden. Het programma is gericht op rekenen, taal en ICT. Marcel Bulten: “Opdrachten worden bij ons in de praktijk gebracht. Denk bijvoorbeeld aan een rekenopdracht over het aantal zitplaatsen in het stadion of wat dacht je van een interview afnemen bij een bekende profvoetballer? Niet alleen in het Nederlands maar misschien ook in het Engels. Het doel? Verminderen van leerachterstanden en het versterken van motivatie, zelfvertrouwen en zelfwaardering.” 

Al ruim 500 leerlingen hebben het leercentrum bezocht. Vitesse en de scholen voor het voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, waaronder OBC Huissen maken dit samen al jaren mogelijk. “Het is een prachtig initiatief wat zeker voortgezet moet worden. Verschillende leerlingen van OBC Huissen hebben al mogen profiteren van het programma,” aldus Janine. Tijd dus om de succesmomenten vast te leggen. Met treffend gekozen beelden van leerlingen die deelgenomen hebben aan het programma, heeft fotograaf Jikke een fotoreeks opgezet die vanaf heden te zien in het gebouw van OBC Huissen.

De fotoreeks blijft tot begin februari op het OBC Huissen te zien. Geïnteresseerden kunnen de fotoreeks tevens bezichtigen tijdens de open dag van OBC Huissen op zaterdag 31 januari 2015 van 10:00 – 15:00 uur.

iwqrj05j4mwob7al7gyxfnieq

b64o0hbvj46y9zcidyxccxy6u

t51xiau897zbbjmrabwn3gs18

wrxzatrhg4a7u0e5hblkc58vx

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen