Opening Over & Weer – kledingruil Lingewaard

Foto:

BEMMEL – Op zondag 30 november is het zover. Dan opent Over & Weer kledingruil officieel en feestelijk haar deuren tijdens de kerstmarkt (van 12.00 tot 17.00 uur) aan de Houtakker 8a in Bemmel. 

De afgelopen twee maanden hebben vrijwilligers van Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) en cliënten van Driestroom elke dinsdagmorgen gewerkt aan de kledingruilwinkel. Wat eerst een opslag- en rommelruimte was, is omgetoverd tot een gezellige, frisse Kledingbank 3.0. Oftwel: Over & Weer – kledingruil Lingewaard. We nodigen iedereen van harte uit om de feestelijke opening samen met ons te vieren!

Zet ook alvast 14 december in je agenda, want dan is er een sneakpreview van de nieuwe winkel  van Eigen Art tijdens de kerstmarkt in het centrum van Bemmel. Eigen Art verhuist naar dit prachtige pand waar eigen werk aangevuld zal worden met een eigentijdse collectie cadeauartikelen, decoratie & accessoires.

De nieuwe winkel is net als Over & Weer een werkpost uit het  samenwerkingsplan ‘Participeren zonder Zorg’ van Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) en Driestroom. De winkel in Bemmel opent begin 2015 haar deuren. Bij deze werkposten is plek voor iedereen die mee wil doen en zijn talenten verder wil ontwikkelen. 

We ontmoeten je graag op 30 november en 14 december!

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen