Vierdaagsefotografen presenteren interactief fotoboek

Foto:

In samenwerking met Stichting DE 4DAAGSE lanceren drie Vierdaagse-fotografen een uniek interactief fotoboek. De foto’s in dat boek werden niet alleen gemaakt door professionele fotografen, maar ook door deelnemers en bezoekers zelf. Op zondag 30 november wordt het boek met een middagprogramma gepresenteerd in boekhandel Dekker v.d. Vegt in de Nijmeegse Marikenstraat.

Naast de 44 pagina’s met foto’s gemaakt door de Vierdaagse-fotografen zijn er in het boek 8 pagina’s gereserveerd die deelnemers en bezoekers met hun eigen foto’s kunnen vullen.

Uw exemplaar op maat!

Geïnteresseerden worden verzocht hun Vierdaagse-foto’s op USB-stick mee te nemen waarna deze zondagmiddag ter plekke in een gepersonaliseerd exemplaar van het boek zullen worden geplaatst. 

In de presentatie staat niet alleen de Vierdaagse maar ook de stad Nijmegen centraal. Zo zal stadsdichter Marijke Hanegraaf een speciaal voor de gelegenheid geschreven gedicht over de Vierdaagse voordragen, wordt het boek officieel overhandigd aan de gemeente Nijmegen en is er bewust gekozen voor boekhandel Dekker v.d. Vegt als locatie. “Het past om in een winkel die door de Nijmeegse bevolking een warm hart wordt toegedragen een fotoboek van een typisch Nijmeegs evenement te lanceren”, aldus Rolf Namjesky, directeur van Fotovoordelig, uitgever van het fotoboek.

Verder op het programma staan presentaties van de Vierdaagse-fotografen en de overhandiging van het boek aan marsleider Johan Willemstein, aan recordloper Bert van der Lans (82) uit Nijmegen en aan de jongste Vierdaagse-deelnemer ooit op de 50 kilometer afstand, Mischa van Mourik (12) uit Maurik. 

Geïnteresseerden kunnen van 12:00 tot 17:00 uur terecht om hun eigen unieke exemplaar van het boek te laten maken. Het boek is tevens te bekijken en te bestellen via www.fotovoordelig.nl/vierdaagse

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen