OUT LOUD! op vrijdag 13 februari 2015

Foto: De Geintrappers

BEMMEL – Prins Thijs de Luidruchtige en Prinses Loes  bieden de jeugd van Bemmel en omstreken een geweldige carnavalsavond aan. Het doel is om ook de jongere inwoners van het kaokelnest en omgeving een toegankelijk en mooi carnavalsfeest te bieden.

Dit feest wordt georganiseerd in  samenwerking met “Café de Roskam.  Op vrijdagavond 13 februari vanaf 21.00 uur tot 2.00 uur gaan wij, Prins Thijs en Prinses Loes, samen met  jullie alvast in de stemming  komen.  Wij hebben een top DJ uitgenodigd en de avond zal in het teken staan van “Bemmel goes 90’s”.

Hunker jij ook zo naar Eurodance, typische 90’s hits en uiteraard Happy Hardcore muziek? Kom dan naar OUT LOUD! Wij nemen je mee terug naar de tijd van 2 unlimited, Vengaboys, Mental Theo, Backstreet Boys, Michael Jackson, Baywatch, Jiskefet, Flodder, Bart de Graaff, Big Brother en natuurlijk Bassie & Adriaan! Tijdens deze editie neemt “Heineken Turntables” plaats achter de draaitafel om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de 90’s. Wij gaan voor een mooie avond! Kom jij ook

De Geintrappers

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen