Dweilorkest Alarmfase 3 uit Bemmel zoekt versterking

Foto: Alarmfase 3

BEMMEL – Dweilorkest Alarmfase 3 uit Bemmel zoekt versterking. In de zeventien jaar van haar bestaan is deze muzikale vriendengroep uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde dweilorkesten van Nederland.

Hoogtepunten van het jaar voor hen zijn de carnaval, de Bemmelse Dweildag, de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en de vele festivals en feesten in binnen- én buitenland. Zo reist Alarmfase 3 in mei van dit jaar af naar Zweden. Er is binnen de groep plaats voor twee nieuwe muzikanten, namelijk een grotetromspeler en een sousafonist.

De grotetromspeler kan een slagwerker of drummer zijn, maar de ervaring leert dat ook andere muzikale personen (zoals pianisten of gitaristen) goed uit de voeten kunnen op dit instrument. Ben jij die stabiele basis en drijvende kracht waar het hele orkest op kan leunen?

Alarmfase 3 – 28e Bemmelse Dweildag 2014

Ook de sousafonist hoeft niet per se een ervaren speler op sousafoon te zijn: speel jij bijvoorbeeld trombone, hoorn of bariton en heb je zin in een grotere uitdaging? Er ligt een sousafoon voor je klaar!

Alarmfase 3 repeteert iedere zondagavond van 19:00 tot 21:00 uur in Bemmel. Om de week worden zij begeleid door dirigent Cees Coenen. Er wordt één à twee keer per maand opgetreden, meestal in het weekend.

Interesse? Of ken je iemand voor wie dit wat is? Kijk snel op www.af3.nl, www.facebook.com/alarmfase3.nl of stuur een mailtje naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen