Back to the Music is ‘Back met disco/70’s

Foto: Foto van Eimeren Huissen

HUISSEN – Back to the Music is terug met drie noviteiten! 1. Er is een thema; Disco/70’s. In dat genre is dan ook de (live) muziek van bands en dj’s op zondag 5 juli a.s. 2. Er zijn mobiele cateraars. 3. Het is koopzondag, winkels open vanaf 13.00 uur!

Etalages van de winkels zullen in stijl zijn gedecoreerd. Dus eerst je favoriete spullen kopen. Het muzikale programma start om 14.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Bij ’t Huessenaartje de zeven man sterke 024 Live Band, waarvan de leden, onder meer twee zangeressen, bijna allen met bekende artiesten speelden. Bij Big Fish café speelt vaste waarde Reflexion de lekkerste krakers uit de 70’s. What-Ever bij café De Dijk is ook al jaren bekend en geliefd en zeker om hun disconummers.

Swingen geblazen ook bij café Het Moment, met Club Soda. Een tienkoppige topband met twee zangeressen en vier blazers en vette danceclassics. Bij café De Kater geen live muziek maar de dj’s Wim en Arnold die de bekendste hits uit het tijdperk van het thema draaien. Daarnaast bij Borrelzz een buitenbar én podium, waar De Bent en Whatever de bezoekers laten dansen.

back to the music huissen 2

Voetjes van de vloer
De voetjes gaan zeker ook van de vloer bij De Buitenpoort, met de Huissense ‘70’s specialist’ Flashback. Daarna speelt Backedge Soul Train de tent plat. Elf man sterk en disco, soul en funk slaan de klok. De Gouden Engel brengt de jonge 4Faces, DJ Johan en hilarische sketches van toneelgroep Marjatta.

Ook aan de Helmichstraat: mobiele cateraar Willy’s Foodspecials (kipspecialiteiten), op de Markt Drive ’n Shake (cocktails, milkshakes en hotdogs) en Fred’s Frietfestijn. En in de Langestraat bij de Protestantse kerk De Poffertjeskraam en Festishakes (voedzame shakes).

Foto Van Eimeren maakt foto’s, print ze vrijwel direct uit. De leukste foto wint een toepasselijke prijs. Op Facebook.com/BacktotheMusicHuissen meer informatie en winactie, like en deel!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen