Luistert de gemeente voldoende naar u?

Foto: Lingewaard Nieuws

LINGEWAARD – Sinds 1 januari 2015 is de gemeente Lingewaard verantwoordelijk voor de uitvoering van de Jeugdwet, de Participatiewet en de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning).

De gemeente wil de nieuwe uitdagingen die hierbij komen kijken in samenwerking met haar inwoners aanpakken en invullen. Lingewaard poogt daarom haar inwoners zoveel mogelijk inspraak te geven in haar beleid over deze onderwerpen. Inmiddels is het tijd voor een evaluatie: doet de gemeente Lingewaard dit op de juiste manier? Om deze vraag te beantwoorden, hebben we uw hulp nodig.

Verbeteren
U wordt van harte uitgenodigd om uw mening te geven over dit onderwerp op een discussie avond op donderdag 27 augustus.

Deze vindt plaats in het gemeentekantoor in Bemmel, start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Hier kunt u in onderlinge discussie met andere inwoners uw mening naar voren brengen over stellingen die vooraf geformuleerd worden door de gemeente. Uiteraard is hierbij voldoende ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

De opbrengst van deze avond wordt benut voor het uitbrengen van een onafhankelijk advies aan gemeente Lingewaard over hoe zij haar inspraakbeleid in de toekomst kan verbeteren. Dit advies is onderdeel van een afstudeeronderzoek voor de studie Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Opgeven
Hebt u vragen, wilt u meer informatie of wilt u zichzelf aanmelden voor deze avond? Dan kunt u contact opnemen met Mariëlle de Ruijsscher via [email protected] of (026) 3260242.

Wij kunnen voor deze avond maximaal 15 mensen ontvangen; daarom verzoeken wij u zich vooraf op te geven.

Bron: Gemeente Lingewaard

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen