Skeeler info avond b.o.d. De Sprinters groot succes! 

Foto:

Op 3 april heeft de afdeling Skeeleren van b.o.d. De Sprinters met groot succes een skeeler informatieavond voor potentiële leden georganiseerd. Een gezellige mix van leden en zeker wel 12 nieuwe (oud) leden, volwassenen en kinderen, zorgde af en toe zelfs voor een echt reünie gevoel.

De avond die in het teken stond van kennismaking met de club, gevolgd door een  skeeleronderhoudsclinic voor de liefhebbers, maakte het tot een levendige gebeurtenis. Het hele clubhuis van b.o.d. De Sprinters zat vol.

De skeelerafdeling vindt het belangrijk om als ‘familie-club’ bekend te staan. De constatering dat er naast de al bekende variant ‘ouder(s) met kind(eren)’, ook een broer en een ter plaatse weer aangemelde zus vanaf 3 april tegelijkertijd lid zijn, was een hele leuke. De skeelerafdeling  vindt het belangrijk dat van hele gezinnen,  ieder individu op zijn/haar  ambitieniveau op een veilige en gezellige wijze met de skeelersport bezig kan zijn. Plezier in de sport staat hierbij centraal.

De zomerse weersomstandigheden maakten het mogelijk om de zojuist opnieuw gesmeerde skeelerlagers weer stevig aan het werk te zetten. Dit alles onder toeziend oog van mogelijk nieuw te begroeten leden, die al zichtbaar de skeelerkriebels begonnen te krijgen. Rond 22.45 uur kwam een hele interessante avond ten einde. 

Ook interesse?

Op vrijdag 2 mei van 19.30-21.00 uur start voor nieuwe leden en kinderen vanaf 7 jaar het skeelerseizoen. Heb je na het lezen van dit artikel ook interesse om mee te gaan doen? Stuur een mailtje naar [email protected]. Het is altijd mogelijk om 2 trainingen gratis en zonder verdere verplichtingen mee te rijden. Kijk voor bijvoorbeeld de trainingsdata en clubinformatie op www.boddesprinters.nl.

Foto: Skeelerinformatieavond in volle gang (Fotograaf: Daniëlle Hendriksen)


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen