Sterke start tijdritseizoen Cor van der Ploeg

Onder gunstige weersomstandigheden trapten de wedstrijdrenners van TWC ’t Verzetje op zondag 13 april de eerste wedstrijdkilometers weg in de tijdrit Heuvel. Deze tijdrit is als sinds jaar en dag de start van de tijdritcompetitie. De afgelopen winter waren de trainingsomstandigheden ideaal. Mogelijk dat Cor van der Ploeg, hierdoor al goed in vorm is en in staat was om een parcoursrecord van 9 minuten en 46 seconden op de 7,5 km neer te zetten. Hij bleef hiermee maar liefst 24 seconden onder de tijd van 2013.

In de hoogste wedstrijdcategorie, senioren – A, volgden Mark de Langen en Joost van Bezooijen op 11 en 18 seconden. Mark de Langen, die dit jaar voor het eerst bij de senioren meereed, gaf hiermee zijn visitekaartje af.

Bij de junioren won Teun Geurts in een tijd van 12 minuten en 35 seconden en bleef daarmee 9 seconden voor Anna van Harskamp. Bij de dames won Trudie de Leest. Peter Witjes reed sterk in de categorie senioren-B. Hij werd op het podium geflankeerd door Wim Ahoud en Eric Bouwmeister.

hvc420r0ykexuft9kqa58bsbl

Tot slot reed de jeugd een tijdrit over een verkort parcours over 3 km. Opnieuw was Bram Gerritsen in deze categorie het sterkst. Een fraai parcoursrecord was er ook voor hem. Met een tijd van 4 minuten en 46 seconden stond hij op de hoogste trede van het podium. Naast hem Jelle Baks en Vera Geurts die op 3 en 10 seconden volgden.

s5becml5wzkfza8tp0qc1d9cr

lmgvdimbrfpphkcokslhg1hg7

wjvy2v2u11wlbayxnrbplyjst

cbh3k7ktyyzumh0eijjv60pi1

aurczo9vdna543wo7xrxom7nk

c4788ugp6was5pos58x4d0zer

Kijk hier voor nog meer foto’s van de tijdrit.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen