Vierde open tennistoernooi Haalderen

Foto:

Van 23 tot en met 29 juni wordt het open tennistoernooi gehouden op tennispark ’t Greffeltje. De eerste drie jaar was hoofdsponsor de firma 2decide van Wyger-Jan. Zonder sponsors is het organiseren van zo’n toernooi niet mogelijk. Vanaf dit jaar is de firma Sport Village uit Bemmel bereid gevonden om als hoofdsponsor op te treden.

Gespeeld wordt een 30+ dubbeltoernooi in de categorieën 5, 6, 7 en 8. De inschrijving van het toernooi is geopend en kan  via de websites www.toernooi.nl of www.tchaalderen.nl.

Ook zijn we vanaf dit jaar via facebook te volgen.

Op de sites vind je ook de contactgegevens voor als er vragen of opmerkingen zijn. De inschrijving sluit op 8 juni. We spelen zoveel mogelijk in een poulesysteem zodat je meerdere wedstrijden kunt spelen.

Uiteraard worden er weer mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de finalisten door onze sponsors. Tijdens de prijsuitreiking op zondag zullen ook diverse artikelen verloot worden onder de aanwezige deelnemers. Aan de kinderen wordt ook gedacht. In het finaleweekend zal er speciaal een springkussen aanwezig zijn.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen