Kinderen springen, rollen en slaan bij opening Nationale Sportweek Lingewaard

Zaterdag 19 april is de 11e Nationale Sportweek in Lingewaard geopend met een sportieve ochtend voor kinderen in sporthal Walburgen Gendt. Na een spetterende demonstratie van de meiden van SGS Lingewaard was het woord aan wethouder Louis Dolmans om de officiële opening te verzorgen! De wethouder liet zich hierbij ook van zijn sportieve kant zien, door een prachtige handbal-goal te scoren door de benen van de keeper. 

De kinderen die zich hadden ingeschreven om mee te doen konden de hele ochtend turnen, badmintonnen, volleyballen en handballen.

cuhuwtbw0s4lypxh7k1cewe4r

Hierbij konden ze kennismaken met de verschillende sporten en aan hun vriendjes en vriendinnetjes laten zien hoe sportief ze zijn! Stichting Welzijn Lingewaard bedankt de sportverenigingen SGS Lingewaard, BC Gendt, HV Huissen en JC Tweestroom voor hun inzet om deze sportochtend mogelijk te maken. 

Gedurende de hele Nationale Sportweek van 19 t/m 26 april hebben verschillende sportverenigingen en fitnesscentra in de gemeente sportieve activiteiten georganiseerd, om zo meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en ze vervolgens de weg naar de sportvereniging te laten vinden. 

o9a3ixfc0gaybpnnukfvdtkjh

De organisatie van de Nationale Sportweek is een van de initiatieven die de positieve bijdrage die sport geeft aan mensen en maatschappij vergroot. Sport u nog niet? Neem dan ook ná de Nationale Sportweek een keer een kijkje bij een van de vele sportverenigingen die onze gemeente rijk is! 

Stichting Welzijn Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen