Polder- en stratenloop tijdens koningsdag in Gendt

Foto:

Tijdens de koningsdag zal voor de 42ste maal de Polderloop plaatsvinden. De Polderloop met een afstand van 7,7 km kent een grote historie en gaat dwars door de mooie Gendtse uiterwaarden.

Als vanouds is de start en finish  nabij het ‘Koningsplein’ alwaar ook veel van de andere festiviteiten plaatsvinden. De Polderloop kent deelnemers met een lange traditie. Ben Terwindt uit Gendt heeft tot nu toe alle edities deelgenomen en kan ondertussen bekroond worden als ‘Mister Polderloop’, ook mannen als Johnnie Wissing (34 x), Erik Elbers (20 x), Frans Bekhuis (20 x), Geert Bouwman (25 x), Harrie Pelkman (25 x), Herman van Driel (22 x) kennen een lange Polderloopgeschiedenis. 

Inschrijven voor de Polderloop kan vanaf 12.00 u in De Leemhof te Gendt, de inschrijfbijdrage is € 3,00. De start van de Polderloop is om 14.30 u en de prijsuitreiking wordt verwacht om 15.15 u.

Stratenloop

De stratenloop wordt afgelegd in twee categorieën. De jongens en meisjes t/m 9 jaar starten om 13.00 u en de  jongens en meisjes t/m 13 jaar om 13.15 u. Voor de stratenloop is er een parcours gemaakt in de Dorpstraat.

Ook voor de jeugd geldt vanaf 12.00 u inschrijven in De Leemhof. Deelname is gratis. De prijsuitreiking van de stratenloop zal zijn omstreeks 13.45 u en dat allemaal vanaf het grote podium op het Koningsplein in het centrum van Gendt.

Dus doe mee op 26 april as met de Gendtse Polder- en stratenloop!

Meer informatie vindt u op de site van Stichting Duursport Gendt.

Foto: Bourgondische Triathleten 



Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen