1200 km fietsen voor de Voedselbank

Foto:

Van 4 t/m 9 Augustus gaan wij, Sjaak Campschreur en Harold van Holland, 1200 km op de racefiets afleggen in de door ons zelf georganiseerde tocht “Rondje Nederland voor de Voedselbank”. Met deze actie willen wij de voedselbank steunen, mensen bewust maken van het goede werk wat deze organisatie doet en natuurlijk niet geheel onbelangrijk ZOVEEL mogelijk Geld en Goederen inzamelen.

In 2012 heb ik besloten om mijn levensstijl te gaan veranderen en meer aan mijn gezondheid te gaan werken. Heb meegedaan aan een acht weken durende afvalrace bij de Schaapskooi in Bemmel. Tijdens die weken ben ik niet alleen vele kilo’s kwijtgeraakt maar ben weer van sporten gaan houden, in het bijzonder fietsen en dan wel spinning en buiten fietsen. Heb een racefiets gekocht en ben verder gegaan met het leven wat ik totaal had omgegooid,

Door  de steun  van mijn gezin had ik in acht weken al heel veel bereikt maar besefte heel goed dat de steun en het vertrouwen die zij mij gaven heel belangrijk was. Na de nodige spinning marathons en tourtochten te hebben gefietst werd ik in februari 2013 getroffen door een hartinfarct.

September 2013 na een heftige tijd van rust en revalideren zat ik weer op de fiets, samen met mijn fietsmaatje Harold van Holland fietsten wij de Ride for the Roses. Tijdens die honderd kilometer kwam ik op het idee om in 2014 weer een uitdaging met me zelf aan te gaan en die uitdaging te combineren met  aandacht te vragen voor een goed doel, waarop Harold van Holland reageerde “dan doen wij het samen”. Door om ons heen te kijken in ons dagelijks leven, kwamen wij tot de conclusie dat veel mensen echt geholpen moeten worden en zwaar getroffen zijn door de crisis.

De Voedselbank is het goede doel waar wij voor gaan fietsen want:

Meer dan één miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens

Duizenden kinderen gaan met honger naar school !!!!

Op zondag 10 augustus vanaf 14:00 uur zullen wij bij “DE KLOK HORECA”in Gendt feestelijk en muzikaal worden binnengehaald m.m.v. “Fanfare Word Je Zeeziek”.

Door spaarpotten bij verschillende Gendtse winkeliers neer te zetten vragen wij u daar te doneren en ons te steunen tijdens deze tocht.

U kunt uw donatie ook overmaken op rekeningnr. 851439950 Regiobank t.n.v van Holland o.v.v ‘Rondje Nederland voor de voedselbank’.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP ONS HELPEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Wilt u op een andere wijze ons steunen neem dan contact op met:


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen