Hardloopgroep gaat van start!

Foto:

In september gaat b.o.d. De Sprinters weer een beginnersgroep opstarten. Voor deze groep kan men zich aanmelden als men nog weinig of geen loopervaring heeft. Op een plezierige en ontspannen manier wordt men gedurende twee avonden per week vertrouwd gemaakt met alle facetten van het lopen.

Vanaf woensdag 17 september wordt, onder leiding van gediplomeerde trainers, op de maandag- en woensdagavond vanaf 19.30 uur met deze beginnersgroep getraind. De eerste vier weken zijn de trainingen gratis. Wel wordt van u verwacht dat u hierna lid van b.o.d. De Sprinters (24,00 euro per kwartaal) wordt.

De trainingen zullen zowel op de openbare weg als op de atletiekbaan, op sportpark De Heister, plaatsvinden.

Tweetal informatieavonden

Voorafgaand aan de eerste trainingsavond in september worden er een tweetal informatieavonden georganiseerd.

De eerste was op donderdag 3 juli en de tweede is op dinsdag 16 september, beiden om 19.30 uur in het clubhuis op sportpark De Heister achter het Over Betuwe College. U kunt dan kennismaken met de trainers waarbij uiteengezet wordt hoe de trainingsavonden worden gehouden.

Ook zal hierbij aandacht besteed worden aan loopkleding en schoeisel (u kunt deze beter nog niet aanschaffen). Verder kunt u hier met al uw vragen terecht.

Mocht u beide avonden verhinderd zijn staan wij telefonisch tot uw beschikking of kunt u de eerste trainingsavond bij ons terecht vanaf 19.10 uur.

Telefonisch kunt u hierover ook inlichtingen inwinnen bij: 

  • Michael Smoorenburg 0481- 465049
  • Rens Harteman 06 -10352472

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen