Het loopseizoen is weer begonnen!

Foto:

BEMMEL – Al enkele weken is het op de maandag- en woensdagavond op sportpark De Heister weer een grote drukte van loopsters en lopers van b.o.d. De Sprinters die een uurtje in groepsverband gaan hardlopen. Zowel op de 400 meterbaan als op de openbare weg zijn ze aanwezig om de regelmaat weer op te pakken en te werken aan conditie, snelheid of alleen maar om geest en lichaam fris en actief te houden. 

Intussen is er door de gemeente Lingewaard groot onderhoud aan de baan verricht. De vereniging heeft hierbij aangehaakt om voor eigen kosten twee 60 meterbanen te laten aanleggen, zodat op sportpark De Heister nog meer mogelijkheden zijn ontstaan om de trainingen te verzorgen. 

3

b.o.d. De Sprinters is een vereniging met ruim 350 leden, waarbij een loop- en een skeelerafdeling. De lopers trainen op de maandag- en woensdagavond en de skeeleraars zijn  op de donderdagavond actief. Bij de lopers begint de jeugd om half 7 en de rest om half 8. Deskundigheid en gezelligheid staan bij de vereniging voorop. Leden kunnen de trainingsschema’s volgen, die samengesteld zijn door gecertificeerde trainers, maar kunnen ook van persoonlijk aangepaste schema’s voorzien worden. Afgelopen week zijn ook weer een 30-tal mensen begonnen in een beginnersgroep om in enkele maanden enthousiast gemaakt te worden voor de loopsport.

Naast de trainingsfaciliteiten en activiteiten voor eigen leden organiseert de vereniging per jaar ook enkele wedstrijden voor eigen en niet-leden om zo ook regionaal bekendheid te geven en de loopsport te promoten. De eerst volgende wedstrijd is de Zwarte Pietenloop op de laatste zondag van november.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen