Wielerclub verwelkomt haar 250e lid

Foto:

BEMMEL – TWC ’t Verzetje merkt ook volop dat de wielrensport nog steeds aan populariteit wint. In juni van dit jaar kon de club alweer het 250e lid bijschrijven. In juli 2012 waren er dat nog 200, dus een groei van 25% in nog geen twee jaar. 

Het 250e lid is Bernd Mom, 15 jaar oud, uit Nijmegen. Bernd kwam bij het Verzetje terecht omdat hij  geen andere vereniging dichtbij kon vinden die “iets voor de jeugd organiseert”. TWC ’t Verzetje heeft  de laatste jaren extra ingezet op de jeugd en inmiddels heeft de club een grote jeugdafdeling.

Uiteraard heeft ’t Verzetje de komst van het 250e lid niet ongemerkt voorbij laten gaan. In het clubblad stond een uitgebreid interview met Bernd en alle leden van de club werden getrakteerd op koffie of  frisdrank met appeltaart. Bernd werd na de jeugdtraining op dinsdag, zonder dat hij het wist, in het zonnetje gezet. Namens de club overhandigde voorzitter Henk Nijenhuis handschoentjes , sokken en armstukken. Van onze sponsor RaboBank OostBetuwe ontving Bernd een tasje en een bidon en van sponsor Profile Ouwerling uit Huissen kreeg hij een mooie fietsbril.

Op de bijgevoegde foto worden de cadeaus in een druk bezocht clublokaal feestelijk uitgereikt.

TWC ’t Verzetje

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen