Kom ook ‘najaars-skeeleren’ in Bemmel

Foto:

BEMMEL – De skeelerafdeling van b.o.d. De Sprinters  geeft al jaren skeelertrainingen. Deze najaarsperiode  is er voor het tweede achtereenvolgende jaar een extra trainingsmogelijkheid voor  jeugd vanaf  14 jaar en volwassenen. De trainingen zijn van donderdag 2 oktober tot en met donderdag 18 december  van 19.30 tot 20.30 uur op de verlichte atletiekbaan Drieske 7 te Bemmel. De kosten voor de gehele periode bedragen 15 euro per persoon.

Onder begeleiding van een ervaren trainer wordt gewerkt aan techniek en kunnen al dan niet in pelotonvorm als afsluiting van de training nog even kilometers worden gemaakt. Tijdens het rijden zijn helm en handbeschermers verplicht. Knie- en elleboogbescherming wordt geadviseerd.

Als je interesse is gewekt, kom dan op de donderdagavond naar het clubhuis van b.o.d. De Sprinters op sportpark de Heister aan Drieske 7 te Bemmel (postcode t.b.v. navigatie 6681 CX).

Vooraf aanmelden is niet nodig, maar mag wel.  Heb je nog vragen? Stuur deze dan aan [email protected].

In het voorjaar starten weer  trainingen voor jeugd en volwassenen, waarbij zowel ervaren als onervaren skeeleraars van harte welkom zijn. Nadere informatie hierover volgt in het voorjaar op www.boddesprinters.nl, www.lingewaardnieuws.nl en in de regionale kranten.

Foto: Wiebe van  Bruggen

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen