Zondag 30 november Zwarte Pietenloop in Bemmel

Foto:

BEMMEL – Zondag 30 november organiseert b.o.d. De Sprinters de 31ste editie van de Zwarte Pietenloop in Bemmel. Er kan weer gestart worden op 4 afstanden namelijk 0,7 km (KidsRun), 1,5 km, 5 km en 10 km. Start en finish zijn op Sportpark De Heister achter het Over Betuwe College. U kunt zich nog inschrijven!

De start is op de 400 meterbaan, waarna men bij de twee langste afstanden het buitengebied ingaat om daarna weer op de baan te finishen. De jeugd kan kiezen voor de KidsRun of 1,5 km. De KidsRun is vooral bedoeld voor de jongste kinderen. Beide jeugdafstanden worden geheel op de 400-meterbaan op sportpark De Heister afgelegd.

Inschrijven

Inschrijven voor de Zwarte Pietenloop kan tot vrijdag 28 november via www.inschrijven.nl. Op de dag zelf kan dit ook nog tot een half uur vóór de start. Kosten bij voor-inschrijving zijn t/m 15 jaar € 2,- en vanaf 16 jaar betaalt men € 5,-. Bij na-inschrijving wordt dit bedrag met € 3,- verhoogd. Vooraf inschrijven wordt door de vereniging aanbevolen om de drukte op de dag zelf wat te kunnen beperken. Voordeel van voorinschrijven is ook het lagere startgeld!

Start

De jeugdafstanden starten vanaf 10.00 uur en de andere twee afstanden om 10.30 uur. Het parcours is door de Atletiekunie gecertificeerd, zodat men verzekerd is van de juiste afstand. Elke kilometer staat langs het parcours aangegeven. 

Looppieten

Evenals in voorgaande jaren zullen de Looppieten aanwezig zijn voor de warming-up en de begeleiding van de jeugdlopers. Voor de jeugdlopers is een speciale herinneringsplaquette ontworpen die na het finishen door Zwarte Piet persoonlijk wordt omgehangen en voor de overige deelnemers is er weer de traditionele Sinterklaassurprise. En natuurlijk is dit jaar ook de Muziekpiet weer afgereisd naar Bemmel om te zorgen voor de nodige sfeer in het clubhuis.

Aanvullende informatie

Voor nadere inlichtingen over de Zwarte Pietenloop kunt u terecht bij het secretariaat van de organisatie trimlopen, tel. 0481-462205 of via Internet, waar ook na afloop de volledige uitslag te zien zal zijn (www.boddesprinters.nl).

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen