Samenwerken aan een sportieve uitdaging bij MHC Bemmel 800

Foto:

BEMMEL – Tijdens de algemene ledenvergadering op 6 november jl. hebben de leden van Mixed Hockeyclub Bemmel 800 ingestemd met de installatie van een volledig nieuw clubbestuur. Dit nadat het oude bestuur de conclusie had getrokken dat het voor de snelgroeiende vereniging goed zou zijn om een nieuw bestuur de ruimte te geven om met alle bij die groei horende uitdagingen aan de slag te gaan

De accommodatie

De club – met nu bijna 900 leden – maakt een ongekende groei door. De accommodatie op Sportpark Ressen mag daarbij niet achterblijven. En dat allemaal zonder de identiteit van en saamhorigheid binnen de club te verliezen. 

Vrijwilligers uit eigen kring

Voor coaching en training, vooral ook van de vele jeugdteams, doet de club steeds met veel succes een beroep op vrijwilligers uit eigen gelederen. Daarmee wordt toegewerkt naar een florerend vlaggenschip, hoog spelende jeugdteams, goede breedteteams, enthousiaste vrijwilligers en betrokken supporters en sponsoren die samen een leuke, sportieve tijd hebben! Dat is dan ook voor iedereen de reden in onze club te blijven investeren.

Wil je ook komen hockeyen? Schrijf je in via het aanmeldingsformulier op de website www.mhcbemmel.nl.  In maart 2015 is het voor de jeugd van 5 tot 12 jaar mogelijk om gratis vier trainingen te volgen. Ben je ouder dan 12 jaar? Schrijf je in en jij krijgt zo spoedig mogelijk een uitnodiging.   

Foto Ed van Eechoud

1

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen