Enthousiasme tijdens Betuwe Onderneemt Beter

Betuwe Onderneemt Beter is een initiatief dat in 2014 haar eerste lustrum viert. Betuwe Onderneemt Beter is ooit begonnen als jaarlijks terugkerende activiteit om kennis te delen tussen en met ondernemers. Ondertussen is er een stichting opgericht die op maandag 19 mei 2014 een groots opgezet event organiseert.

Het evenement wordt verder financieel en facilitair ondersteund door de gemeente Overbetuwe en gemeente Lingewaard.
Vanuit een brede werkgroep is het idee ontstaan om in 2014 de activiteiten uit te breiden met een spectaculair ééndaags evenement op maandag 19 mei bestaande uit:

  • B2B beursvloer
  • Matchmaking event
  • Boeiend workshopprogramma
  • Ondernemersverkiezingen in diverse categorieën
ys8zn22ej3obg7yu5bnwusc52
Het evenement vindt plaats in de voormalige veilinghallen in Bemmel. Deze zullen voor de gelegenheid een complete metamorfose ondergaan en bijzonder smaakvol aangekleed en verlicht worden.

Het doel van deze dag is drieledig:

  • de oostelijke Betuwe (gem. Overbetuwe en gem. Lingewaard) op de kaart te zetten als aantrekkelijk gebied waar een uitstekend ondernemersklimaat heerst
  • kennis overbrengen en delen tussen ondernemers, overheid en organisaties
  • een ondernemersverkiezing met een feestelijk karakter, kortom “Het vieren van het ondernemerschap”

Het verbindende thema in 2014 is “enthousiasme”. Zonder enthousiaste ondernemers, klanten en medewerkers bereik je niets. Enthousiaste ondernemers zijn het uithangbord voor de regio en de motor voor de lokale economie en werkgelegenheid.

ada0wdgunpawlwvzrj5kmr7tb

Voor wie?

Deelname aan de beurs is alleen mogelijk voor ondernemers die gevestigd zijn in de oostelijke Betuwe. We richten ons bij de werving sterk op onder andere de ondernemersverenigingen Veron, OCO, ondernemerssociëteit KAN, Ondernemerskring Midden Gelderland, Businessclub HAZ, OV Heteren en de diverse detailhandelsverenigingen. Wij nodigen agrarische ondernemers ook nadrukkelijk uit om te participeren.

Informatie en aanmelden

Meer informatie is te vinden op de website van Betuwe Onderneemt Beter (www.betuweonderneemtbeter.nl). Op deze website kunt u zich bovendien aanmelden als Official Partner of als Beursdeelnemer.

diciwd4or3d0v8it0y2nl6heb

De foto’s zijn genomen tijdens de Kick Off bijeenkomst van 31 januari 2014.

Bron: Gemeente Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen