Fitste organisatie van Gelderland gezocht

Foto:

Werkt u bij het fitste bedrijf of organisatie van Gelderland? In september start de Gelderse Sport Federatie de jaarlijkse competitie. Elke organisatie uit Gelderland kan meedoen met een team van 10 personen. Het team dat na een sportprogramma van 10 weken de grootste vooruitgang in fitheid weet te boeken is de winnaar. En mag zich een jaar lang de ‘Fitste organisatie van Gelderland’ noemen.

Een gezonde leefstijl draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dit is belangrijk voor de concurrentiepositie van bedrijven. Zie hier de voordelen van vitale werknemers. Om een goede start te maken is deelname aan de competitie ‘Fitste organisatie van Gelderland’ ideaal. 
Competitie
De competitie start met een health check (fittest) van alle deelnemers. Dit gebeurt op locatie bij uw bedrijf. Vervolgens gaan de teamleden sporten, bewegen en gezond(er) eten. 
Een leefstijlcoach van de Gelderse Sport Federatie begeleidt de deelnemers. Na 10 weken wordt wederom de health check afgenomen. Zo kunnen we precies meten hoe groot de vooruitgang is dat elk team heeft geboekt.
In 2013 hebben alle deelnemers samen 1,9 miljoen kilocalorieën verbruikt. Van meer dan de helft van alle deelnemers is de conditie significant verbeterd, is  het vetpercentage gedaald en is winst geboekt op de Body Mass Index (BMI). Meedoen aan de competitie loont dus! Koninklijke Gazelle uit Dieren was vorig jaar de Fitste organisatie van Gelderland. Bent u de opvolger?

Inschrijven

De eerste deelnemers hebben zich al ingeschreven. Meer informatie over het hele programma en inschrijven kan via www.vitalewerknemer.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen