Inschrijven voor een stand op de duurzaamheidsmarkt

Foto:

Bedrijven of instellingen kunnen zich vanaf heden inschrijven voor de tweede duurzaamheidsmarkt. Lingewaard Energie houdt de markt zondag 7 september op het Kinkelplein in Bemmel. Het thema van de duurzaamheidsmarkt dit jaar is ‘Energie en vrije tijd’.

Bedrijven of instellingen die bezoekers van de duurzaamheidsmarkt willen informeren over energiebesparing, het duurzaam opwekken van energie of duurzame mobiliteit kunnen een plekje op de markt krijgen. Hierbij kan het gaan om het isoleren van muren en vloeren van de woning, het installeren van zonnepanelen of een windmolen voor het opwekken van duurzame energie of energiebesparende verlichting. Maar ook bedrijven met innovaties op het gebied van duurzaamheid zijn welkom. 

Vrije tijd

Bezoekers van de duurzaamheidsmarkt kunnen zich dit jaar ook laten informeren over duurzame mobiliteit. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan duurzaam klein vervoer zoals elektrische fietsen en scooters, maar ook aan openbaar vervoer. Bedrijven die hieraan een bijdrage willen leveren, kunnen zich eveneens inschrijven voor een stand.

De VVV Lingewaard is aanwezig met informatie over recreatie en toerisme in de omgeving.  

Inschrijven

Bedrijven of instellingen die een stand willen reserveren, kunnen contact opnemen met Paul Benders, [email protected].

Lingewaard Energie is een burgerinitiatief om Lingewaard duurzamer te maken. Meer informatie over de duurzaamheidsmarkt en Lingewaard Energie is te vinden op de website www.lingewaardenergie.nl.

Lingewaard Uit-Festival

Tijdens de duurzaamheidsmarkt wordt op het Kinkelplein ook het Lingewaard Uit-Festival van Stichting Welzijn Lingewaard gehouden. Hier presenteren culturele instellingen en verenigingen uit de gemeente Lingewaard zich aan de inwoners.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen