Informatiemiddag Doornenburg over veilig langer thuis wonen

Foto: SWL

Op zaterdag 30 oktober van 14.00 – 16.00 uur organiseert werkgroep Doornenburg, themagroep zorg, een informatiemiddag over veilig langer thuis wonen. De bijeenkomst vindt plaats in het Ontmoetingscentrum aan de Kerkstraat 3 in Doornenburg.

Je bent van harte welkom om deel te nemen.

Op tijd nadenken over jouw woonwensen

In Nederland vallen jaarlijks ruim 100.000 inwoners van 65 jaar en ouder in en om huis. Dit met vaak grote gevolgen. Daarnaast is het steeds moeilijker om een passende woning te vinden en is er de wens om thuis te blijven wonen. Daarom  is het verstandig om op tijd na te denken over jouw woonwensen en mogelijkheden om zo lang mogelijk veilig en comfortabel te blijven wonen.

Presentatie, dan vragen Doornenburg

De werkgroep zal een sprankelende presentatie geven over de mogelijkheden om zo lang mogelijk veilig en comfortabel thuis te blijven wonen. Uiteraard heb je (na de presentatie) ook de gelegenheid tot het stellen van vragen over jouw persoonlijke situatie.
De informatiemiddag is georganiseerd door werkgroep Doornenburg, in het Ontmoetingscentrum aan de Kerkstraat 3 in Doornenburg.

Contact voor vragen en advies

Heb je een vraag over thuis blijven wonen en wil je hierover persoonlijk advies op maat? Dan kun je ook contact opnemen met Petra Verhagen, de Wooncoach 65-plussers van gemeente Lingewaard en Stichting Welzijn Lingewaard. Zij gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. [email protected] of bel/ app naar 06-83891459.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen