Gewekt worden door je eigen nachtegaal!

Foto: Henk Peters

Op zaterdag 4 maart 2017 wordt er ’n Vogelmarkt georganiseerd bij Welkoop Huissen

Dit evenement wordt georganiseerd door Welkoop Huissen en Vogelvereniging “De Martel” uit Huissen aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.
Op deze vogelmarkt worden diverse vogels te koop aangeboden door vogelliefhebbers uit de regio, maar ook vogelhandelaren zullen aanwezig zijn.

De verwachting is dat er diverse kleuren kleurkanaries, vorm en postuurkanaries aangeboden worden. Daarnaast zijn er mogelijk ook europese cultuur, maar zeker tropische en subtropische vogels aanwezig, en uiteraard ook parkieten. Denk daarbij ook aan de vruchten en insecteneters, zoals lijsters en nachtegalen. Maar ook kleurmutaties van de Putter.

Zo kun jij jouw assortiment vogels in jouw volière aanvullen of uitbreiden met gezonde vogels om het komende seizoen te kunnen genieten van onze gevleugelde vrienden.

Als je van vogels houdt, is een bezoek zeker de moeite waard.

De entree is gratis

De toegang is gratis. Tevens kun je velerlei vragen stellen over de vogels die men mag houden en kweken in gevangenschap. Liefhebbers van vogelvereniging “de Martel” uit Huissen zullen al jouw vragen beantwoorden. En dat het houden van vogels niet leeftijd gebonden is blijkt wel uit het feit dat het jongste lid van de vogelvereniging 12 jaar en het oudste lid maar liefst 78 jaar ouder is !

En als je dan toch aanwezig bent in de winkel van Welkoop Huissen, dan zie je dat zij een groot assortiment vogelvoeder verkopen met daarnaast accessoires – supplementen – eivoer -diepvries en levende insecten voor onze vogels. Ook hebben zij een uitgebreid voedselaanbod voor onze gevleugelde vrienden bij jou in de tuin.

Openingstijden:
Zaterdag 4 maart 2017 van 09.00 tot 14.00 uur.

Locatie:
Welkoop Huissen
Huismanstraat 44 te Huissen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen