112

Man verwond taxichauffeur Willemsplein aan hoofd

Foto: Politie.nl

In de nacht van vrijdag op zaterdag 29 april is een taxichauffeur in Arnhem mishandeld. Ook is er geld van hem gestolen. Agenten konden snel een verdachte aanhouden. In verband met het onderzoek, zoekt de politie getuigen.

Een agressieve man deed zich rond 04.15u voor als klant en stapte in de taxi. De chauffeur stond opgesteld aan het Willemsplein in Arnhem. In de auto werd de man erg agressief. Hij heeft de taxichauffeur geslagen en eiste geld. Hij ging er daarna met het geld vandoor. De chauffeur raakte gewond. Hij liep onder meer een verwonding aan zijn hoofd op.

Agenten waren in de buurt. Toen zij de melding kregen, troffen ze de verdachte snel aan. De 20-jarige man uit Duitsland is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar is hij voor nader verhoor en onderzoek ingesloten.

De politie sluit niet uit dat de man ook andere taxichauffeurs heeft lastig gevallen. Daarom zoekt de politie getuigen die het incident hebben gezien of die eerder door de man zijn benaderd. De man droeg een spijkerbroek en spijkerjack. Hij had een plastic tas bij zich en droeg een pet op zijn hoofd. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Bron: Politienieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen