Officiele opening van Hoppenbrouwers Techniek Arnhem en regio

Foto: Hoppenbrouwers Techniek Arnhem

Op vrijdag 8 oktober was de officiele opening van de fysieke vestiging van Hoppenbrouwers Techniek in Arnhem. Rijnstate ziekenhuis, Sportcentrum Valkenhuizen en Vitens behoren tot hun klanten.

In april vorig jaar opende de technisch dienstverlener al een virtuele vestiging in deze stad om haar klanten van dichtbij te kunnen bedienen. De lokale beschikbaarheid van technische vakmensen werd hiermee gewaarborgd en de medewerkers van Hoppenbrouwers konden hierdoor dichtbij huis werken.

Bijna veertig vacatures

Door de groei van het aantal klanten en medewerkers in Arnhem en omgeving besloot het bedrijf een fysieke vestiging te openen op bedrijventerrein De Bakenhof. De vestiging in Arnhem is zelfstandig opererend en werkt nauw samen met de andere Hoppenbrouwers vestigingen. In de aanloop naar de opening werkten de medewerkers vanuit een projectlocatie bij opdrachtgever Rijnstate ziekenhuis. Vestigingsleider Rutger Hermans vertelt: “We starten met een jonge, enthousiaste groep van dertien medewerkers. Het opzetten van een nieuwe vestiging is voor ons allemaal een prachtige uitdaging en biedt mooie kansen om te groeien. We hebben de ambitie om in vijf jaar tijd met zeventig collega’s aan ’t werk te zijn in Arnhem en omgeving. We zijn hierdoor altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die het ook als een uitdaging zien om een vestiging mee verder uit te bouwen. We hebben de komende tijd ruimte voor bijna veertig banen in de industriële automatisering, werktuigbouwkunde en elektrotechniek.”

Lokale groeiambitieHoppenbrouwers Techniek

Binnen de lokale groeiambitie werkt Hermans met zijn mensen toe naar zeven teams in de disciplines industriële automatisering, water/industrie, ziekenhuizen, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en panelenbouw. Ook kan men voor andere diensten zoals beveiliging of specifieke duurzame projecten bij Hoppenbrouwers Techniek Arnhem terecht. Binnen vijf jaar wil de vestiging groeien naar zeventig medewerkers en €17 miljoen omzet.

Ambitie voor landelijke dekking

Deze ontwikkeling sluit naadloos aan bij de ambitie van het bedrijf om de komende jaren te groeien naar vijfentwintig vestigingen verspreid over het land en naar 2500 medewerkers. “We zijn trots dat we de virtuele vestiging in Arnhem zo snel hebben kunnen omzetten naar een fysieke vestiging. Hierdoor kunnen we binnen diverse technische disciplines extra werkgelegenheid bieden in de stad,” aldus Henny de Haas, algemeen directeur van Hoppenbrouwers Techniek.

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek begon ruim honderd jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en is inmiddels uitgegroeid tot een modern technisch dienstverlener met het Predicaat Koninklijk. Het bedrijf is de technisch dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Vanuit haar achttien vestigingen in heel Nederland ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De ruim 1500 medewerkers staan op één binnen het bedrijf, want tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en duurzaamste technisch dienstverlener van Nederland worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen