Familie Hockey Toernooi bij Arnhemse Hockeyclub (AHC) op Pinksteren

Foto: AHC

De Arnhemse Hockeyclub (AHC) organiseert dit jaar, na een aantal jaren afwezigheid, het jaarlijks terugkerende Familie Hockey Toernooi. Het toernooi is voor iedereen, AHC lid, of geen lid, met véél, of juist héél weinig hockey-ervaring, of zelfs helemaal géén hockey-ervaring.

Een fantastisch en gezellige weekend in aanloop naar de afsluiting van het seizoen 2022-2023.

‘Summer Vibes meet Tropical Chaos’

Leden, oud-leden en ook niet-leden stellen zelf hun familieteam samen van acht mensen. Dus pak al die hockeysticks uit de kast en vraag iedereen, ook als je geen hockeystick kunt vasthouden, en vorm een (familie)team. Het gaat vooral om het plezier, maar ook de fanatiekelingen kunnen strijden voor een beker. Er zijn namelijk twee toernooicategorieën: recreatief en competitief.
Kom alvast in tropische sferen en bedenk een te gekke teamnaam en dos je uit in het thema ‘Summer Vibes meet Tropical Chaos’.

Praktische informatie

Aanmelden kan tot 12 mei 2023 via [email protected].
Op zondag 28 mei barst het familietoernooi los. Om 9.00 uur worden de benen gestrekt in een centrale en tropische warming up, aansluitend zullen de wedstrijden starten – wordt het een tropical chaos? Op zaterdag 27 mei kom je alvast in de sferen met een tropische bbq.
Voor meer informatie: ahcvelp.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen