Ook Bibliotheek Haalderen weer open

Foto: Marcel Krijgsman

Bibliotheek Haalderen in Dorpshuis De Tichel is sinds donderdag 27 januari weer open. De bieb was lange tijd dicht vanwege de coronamaatregelen.

Nu zijn alle bibliotheken in de gemeente Lingewaard weer toegankelijk tijdens de reguliere openingstijden. Kom naar de bieb voor een boek, krantje, lezing of cursus.

Alle bieb’s open

Alle bibliotheken in de gemeente Lingewaard zijn open voor het lenen van boeken, cd’s, tijdschriften en andere materialen. In de vestigingen in Bemmel, Gendt en Huissen gaan ook de activiteiten weer van start. Het actuele programma van de bibliotheken is te vinden op www.obgz.nl/agenda. Om alles veilig te laten verlopen voor medewerkers en bezoekers volgt de bibliotheek de richtlijnen van het RIVM. In de bibliotheek is een mondkapje verplicht en houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Op een zitplek mag het mondkapje af.

Digicursussen

In de bibliotheken in Bemmel, Gendt en Huissen starten in februari en maart ook weer diverse cursussen om je digitale vaardigheden bij te spijkeren. Bijvoorbeeld een cursus over de iPad of iPhone, Windows 10, Genealogie en over de mogelijkheden van het internet (Welkom Online).
Meer willen weten? Neem contact op met Inge de Vries via [email protected] of vraag het aan een medewerker in de bibliotheek.

Schoolklassen weer welkom

Ook schoolklassen zijn weer welkom in de bibliotheek. Houd wel rekening met een beperkt aantal bezoekers. Neem bij de ingang van de bibliotheek een winkelmandje mee, zodat de bibliotheek het maximaal aantal bezoekers goed kan controleren.
Kijk voor de openingstijden van de bibliotheken op www.obgz.nl/openingstijden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen