Gemeente en SWL voorzien huishoudens met lage inkomen van mondkapjes en zelftesten

Aart Slob, Gemeente Lingewaard en Rita Spikker, SWL
Aart Slob, Gemeente Lingewaard en Rita Spikker, SWL
Foto: Loek Peters

De kosten van mondkapjes en zelftesten lopen gauw op en niet iedereen is in de gelegenheid om dit te blijven betalen. Kun jij of jouw familie ook nog mondkapjes en zelftesten gebruiken en val je onder minima voorwaarden, meld je dan aan bij Stichting Welzijn Lingewaard.

Voor mensen met een minimuminkomen heeft het Rijk gratis zelftesten en mondkapjes ter beschikking gesteld. Per persoon per zes weken kunnen inwoners gratis zes zelftesten en zes mondkapjes bestellen.

Gemeente en SWL verspreiden pakketten samen

“Niet alleen woorden, maar daden,” met die gedachte kwam wethouder Aart Slob bij SWL om te helpen met het inpakken van de pakketten. “We zijn geroerd door de vele positieve reacties die we al hebben ontvangen van verschillende mensen die de mondkapjes en testen kwamen ophalen.”

Regeling loopt door tot voorraad op is

De regeling voor gratis mondkapjes en zelftesten blijft doorlopen tot de aangewezen voorraad op is. De voorwaarden van deze actie zijn te vinden op www.lingewaard.nl/zelftesten-en-mondkapjes-voor-minima.
Kan jij ook nog extra mondkapjes en zelftesten gebruiken en val je onder de voorwaarden voor deze actie? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Lingewaard via: telefoonnummer 088 – 255 25 55 of Email: [email protected].

Hoe werkt het?

Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) reserveert een set voor jou en spreekt met jou af waar je het pakket kunt ophalen.
Je belt jouw aanvraag door naar: 088-2552555. Via de mail of telefoon krijg je te horen waar en wanneer je het pakket kunt ophalen. Bel je voor donderdag 15.00 uur dan kun je jouw pakket ophalen bij het voor jou dichtstbijzijnde ophaalpunt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen