Open repetitieavond bij gospelkoor YES uit Oosterbeek

Foto: Gospelkoor YES

Op dinsdagavond 20 juli houdt Oosterbeeks gospelkoor YES haar open repetitieavond. Spreekt het jou aan om gospels mee te oefenen, je bent van harte welkom.

Deze repetitie zal worden gehouden in de Witte Kapel in Duiven.

De Witte Kapel

De Witte Kapel ligt aan de Rijksweg in Duiven. Maar de hoofdingang is via de parkeerplaats van het gemeentehuis aan de Kastanjelaan te bereiken. De avond begint om 20.30 uur en er wordt deze avond zonder pauze door gezongen. Je kunt zelf even iets meenemen om de keel te smeren. Op deze locatie houdt YES tot de zomerstop de repetities. Daarna zal het koor weer naar hun locatie in Oosterbeek gaan in de Vredebergkerk.

Gospels

Spreekt het jou aan om gospels mee te oefenen, je bent van harte welkom. Het koor bestaat uit ongeveer dertig enthousiaste leden en staat onder muzikale begeleiding van dirigent Klaas Hoefnagel. Het koor treedt straks graag weer op in kerkdiensten in de regio en hoopt in de toekomst weer een concert te geven met een avondvullend programma.

YES

YES is een interkerkelijk gospelkoor. De leden komen uit verschillende stromingen vanuit Oosterbeek, Ede, Bennekom, Duiven, Doorwerth, Renkum, Arnhem, Velp en Heteren. Een uniek koor, dus.
Het geloof uitdragen door het brengen van moderne gospels: dat is wat Gospelkoor YES doet. Al meer dan 45 jaar zingt het koor vol enthousiasme tijdens kerkdiensten en andere gelegenheden. Door muziek te maken willen de leden God prijzen en mensen bemoedigen.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je op de website kijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen