ESKA Bemmel start voorbereidingen straatparade en Taptoe september

Foto: ESKA

ESKA Bemmel organiseerde afgelopen jaar de BandParadeBemmel ’21: een bandparade door het centrum van Bemmel. Het was een van de weinige Bemmelse evenementen die op de culturele agenda stonden en ook daadwerkelijk doorgang vonden.

Met dank aan de ondersteuning van de sponsoren. Voor dit jaar heeft ESKA ook weer iets in petto op 10 september: een straatparade en Taptoe.

2021

Toegegeven, in 2021 moesten de oorspronkelijke plannen iets worden bijgesteld want de individuele korpspresentaties op de Markt mochten niet doorgaan. En de heersende restricties dwong ESKA om een streep te halen door de geplande grand-finale. Daarbij zouden acht korpsen gezamenlijk op het gazon voor De Kinkelenburg een slotnummer spelen. Desondanks kijkt ESKA terug op een geslaagd evenement waarbij goed werd samengewerkt met de ondernemersvereniging.

2022

Voor dit jaar heeft ESKA ook weer iets in petto, want de voorbereidingen zijn inmiddels gestart om op zaterdag 10 september 2022 een Streetparade én Taptoe te organiseren. De eerste korpsen zijn gecontracteerd en contacten gelegd met de ondernemersverenging. Tussen 13.00 en 16.00 uur zullen korpsen het centrum van Bemmel muzikaal opluisteren om vervolgens van 17.00 tot 19.00 uur deel te nemen aan een taptoe op het fraai opgeknapte gazon voor de Kinkelenburg.

Noteer datum 10 september 2022

Noteer de datum alvast in de agenda! Meer informatie is te vinden op www.taptoebemmel.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen