Allergenenwaarschuwing AH Oven Vegan Bitterballen

Foto: Albert Heijn

Albert Heijn waarschuwt dat de genoemde allergenen op verpakkingen AH Oven Vegan Bitterballen mogelijk niet kloppen met de inhoud. Ook zitten er ingrediënten in die niet vegan zijn.

De niet veganistisch ingrediënten zijn ei, melk en lactose.

Houdbaarheidsdatum

Het product bevat de allergenen ei, melk, lactose, selderij en soja. Daarnaast zijn de ingrediënten ei, melk en lactose niet veganistisch.
De waarschuwing geldt voor de AH Oven Vegan Bitterballen met de houdbaarheidsdatums 18/05/2002 en 21/7/2022.

Al gekocht in de winkel?

Als jij de bitterballen uit deze verpakkingen AH Oven Vegan Bitterballen niet kunt eten vanwege een allergie, of niet wilt eten omdat er ingrediënten in zitten die van dierlijke oorsprong zijn, dan kun je het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijg jij vergoed.

Online gekocht?

Heb je dit product online gekocht? Je kunt dan het aankoopbedrag terugkrijgen door dit formulier van Albert Heijn in te vullen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze allergenenwaarschuwing of de aanwezigheid van dierlijke ingrediënten in deze AH Oven Vegan Bitterballen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn. De contactgegevens van de klantenservice vind je op www.ah.nl/klantenservice.

Reacties

Cookieinstellingen