Morgen sportochtend voor ouders en kinderen op Walburgen

Foto: Walburgen Beweegt

Morgen, zondag 23 januari van 10.00 tot 12.00 uur, is er sporten voor ouders en kinderen bij Sportpark Walburgen in Gendt. Hiervoor is een fietsparcours bedacht. Het is de bedoeling dat ouder en kind zo veel mogelijk rondjes lopen en/of fietsen.

Welk duo kan samen een mooi aantal rondjes verzamelen? Opgeven is niet nodig, er is vrije inloop tussen 10.00 en 12.00 uur.

Bewegen met studenten van de HAN

Om de maand januari helemaal sportief af te sluiten kan er op woensdag 26 januari van 15.00 tot 16.30 uur weer bewogen worden met studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) van het Transferpunt Sport.

Kinderen kunnen afgezet worden bij de poort van Walburgen waar zij ontvangen worden. Naam en telefoonnummer worden genoteerd. Het meegeven van een briefje met naam en nummer is handig. Ophalen is steeds rond 16.30 uur, of eerder, afhankelijk van het weer.

Verdere plannen voor 2022

Voor 2022 zijn diverse nieuwe plannen ontwikkeld. Het sportpark wordt uitgebreid met een beweegtuin waarbij diverse calisthenics toestellen geplaatst gaan worden. Daarnaast zijn er in januari en februari weer diverse beweegactiviteiten geprogrammeerd om met name de jeugd te laten bewegen. Omdat door de huidige coronamaatregelen binnensporten niet meer mogelijk is, wil Walburgen Beweegt weer samen met Gendt Vooruit mooie beweegactiviteiten aanbieden, waaronder fietscrossen. Kijk voor de data op de facebookpagina van Walburgen Beweegt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen