Wat vind je van de veiligheid en leefbaarheid in jouw buurt?

Foto: Gemeente Lingewaaard

Ben je wel eens opgelicht via internet? En wat heb je toen gedaan? Heb je wel eens last van de buren of van hangjongeren in jouw buurt? Is er wel eens bij jou ingebroken?

Dit zijn enkele vragen uit de Veiligheidsmonitor. De Veiligheidsmonitor is een onderzoek naar criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het optreden van gemeente en politie bij jou in de buurt.

Uitnodiging ontvangen? Doe mee!

Negenhonderd inwoners van Lingewaard kregen per post een uitnodiging van I en O Research om deel te nemen aan deze Veiligheidsmonitor. Deze inwoners zijn willekeurig gekozen. Heb je ook een uitnodiging ontvangen? Doe dan mee. Door jouw mening te geven, draag je bij aan de leefbaarheid en veiligheid in jouw buurt. Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het belangrijk dat zo veel mogelijk inwoners meedoen. Je kunt de vragenlijst online of op papier invullen.

Straks

De gemeente gebruikt de uitkomsten van dit onderzoek ook bij het veiligheidsbeleid in Lingewaard. Deel jouw ervaringen via de Veiligheidsmonitor en geef de gemeente de informatie die zij nodig heeft om Lingewaard veiliger en mooier te maken.
De Veiligheidsmonitor is een onderzoek dat al in meer dan driehonderd gemeenten is gedaan. In Lingewaard start het onderzoek rond 25 augustus. De resultaten worden verwacht in maart 2022.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen