Verkeer kermis Gendt

Foto: Pixabay

Van zaterdag 27 augustus tot en met dinsdag 30 augustus is de jaarlijkse kermis op het Julianaplein en een gedeelte van de Dorpstraat in Gendt. De feesttent van de Schutterij staat op de parkeerplaats tussen de Dorpsstraat en de Wilhelminastraat.

In verband met de opbouw van de kermis wordt de weekmarkt op vrijdag 26 augustus verplaatst naar een gedeelte van de Dorpstraat.

Afsluiting wegen

Voor een veilig verloop van de activiteiten zijn het Julianaplein, de Dorpstraat en een aantal wegen eromheen (gedeeltelijk) afgesloten voor het verkeer. Dit geldt voor de periode van woensdag 24 augustus 08.00 uur tot en met woensdag 31 augustus 12.00 uur.

Parkeerverbod

Vanaf dinsdag 23 augustus 18.00 uur tot en met woensdag 31 augustus 15.00 uur geldt er een parkeerverbod op de Julianaweide.

Omleiding buslijn 33

Lijnbus 33 wordt vanaf donderdag 25 augustus tot en met woensdag 31 augustus omgeleid. De haltes Dwarsakker, Kapelstraat, Julianaplein, Markt, Baron van Gendtlaan, Kommerdijk en Kruisstraat (richting Arnhem) komen te vervallen. Er worden tijdelijke haltes ingericht in de Kruisstraat, Langstraat en Hegsestraat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen