Drempelloos Lingewaard

Foto:

‘Het verbeteren van de toegankelijkheid van de openbare ruimte moet een structureel onderdeel zijn van alle openbare werken, zodat er een drempelloos Lingewaard ontstaat’. (Citaat uit Verkiezingsprogramma D66 Lingewaard 2014 – 2018).

Iedereen, ongeacht zijn of haar beperkingen, heeft het recht op het volle genot van de vele voorzieningen die onze gemeente rijk is. Een toegankelijke openbare ruimte voor iedereen is dé voorwaarde voor een drempelloos Lingewaard. Denkt u daarbij aan de toegang tot winkels, de bibliotheek, het gemeentekantoor en ook het openbaar vervoer. Met of zonder rollator of scootmobiel moet u naar eigen keuze en op uw manier gebruik kunnen maken van die voorzieningen.

Om die reden heeft D66 Lingewaard de website Toegankelijk Lingewaard opgetuigd. Via deze website verzamelt D66 Lingewaard gegevens over plekken waar Lingewaard nog niet drempelloos is. 

In de komende raadsperiode (2014 – 2018) gaat D66 Lingewaard aan de slag met uw suggesties om Lingewaard nog toegankelijker te maken voor iedereen. Wij realiseren ons dat niet alles kan per direct worden aangepast, maar door het op nemen in de planfase, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie kunnen wij allemaal er voor zorgen dat iedere dag Lingewaard toegankelijker wordt. 

Bezoek dus vooral de site: www.toegankelijklingewaard.nl en geef door wat u opvalt zodat wij samen werken aan een drempelloos Lingewaard!

D66 Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen