De kracht van onze partij

Foto:

De afgelopen raadsperiode is voor B06-L2000 een roerige, maar ook bijzondere tijd geweest; de fractie bleek een sterke eenheid met oog voor ieders talenten en sterke punten. De achterban van de partij toonde zich zeer betrokken en ondersteunde de raadsfractie met hun visie en ervaringen vanuit de samenleving.

Juist door deze intensieve onderlinge samenwerking konden goede resultaten behaald worden, die het belang van Lingewaard in de afgelopen 4 jaren hebben gediend.

Ook nadat door een politieke coupe de positie van B06-L2000 veranderde van een coalitiepartner naar een oppositiepartij en onze wethouder zich genoodzaakt voelde af te treden, hebben wij de kracht en steun ervaren van een loyale, eensgezinde partij. B06-L2000 heeft dan ook ná de coupe met volle overtuiging kunnen blijven opereren en schroomde daarbij niet om consequent onrechtmatigheden aan de kaak te stellen. Deze onderlinge betrokkenheid in de partij blijft een stimulans om vanuit een constructieve houding voorstellen op zijn merites te blijven beoordelen. Geen hypocratie en geen draaikonterij!

De fractie is bij uitstek het gremium dat de partijvisie en het partijstandpunt moet uitdragen en verwezenlijken. Het is belangrijk dat de  fractie zuiver en goed doordacht die partijvisie naar buiten kan brengen. Daarbij is de steun van de hele partij onontbeerlijk. Een steun die alleen gegeven kan worden indien de partij eensgezind is.

B06-L2000 is een partij die stoelt op een sterke mate van saamhorigheid van vrije burgers die gezamenlijk ieders vrijheid respecteren en de persoonlijke deskundigheid aanwenden om van onderaf Lingewaard te besturen.  

De partij heeft getoond volwassen te zijn, bezit inmiddels een dosis bestuurlijke ervaring en trekt voldoende jonge mensen aan om ook in de toekomst de gemeente te kunnen besturen.

Ik ben heel erg blij zo’n groep te mogen aanvoeren en erg trots lijstaanvoerder van deze partij te mogen zijn.   

Frans schut Lijst 1 Basis06-Lokaal2000


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen