Donateursactie Huissense muziekvereniging Volharding

Muziekvereniging Volharding tijdens het bosconcert in 2019.
Muziekvereniging Volharding tijdens het bosconcert in 2019.
Foto: Muziekvereniging Volharding

Vorig jaar kregen de bewoners van de Huissense wijk ’t Zand een brief van muziekvereniging Volharding. Daarin werd gevraagd of ze wilden meedoen aan de donateursactie van de muziekvereniging.

Door het besmettingsgevaar met het coronavirus vond de muziekvereniging het toen niet verantwoord om langs de deuren te gaan voor de donateursactie. Ook dit jaar is dat nog niet mogelijk.

Slechts een keer op kunnen treden

Volharding heeft amper muziek kunnen maken in de afgelopen coronaperiode vertelt een van de bestuursleden. “Wij hebben ons slechts één keer kunnen laten horen. Voor de communicantjes. En dat was vorig jaar. Heeft u ons gemist? Wij u wél. Wat hadden zij u graag gezien bij het bevrijdingsconcert, het nieuwjaarsconcert en al die optredens tussendoor. Muziekvereniging Volharding, kan alleen muziek maken als de financiën op orde zijn. Een groot deel van de inkomsten hebben we het afgelopen jaar moeten missen. Maar toch waren er uitgaven. Voor onder andere opleidingen van leerlingen, voor het onderhoud van instrumenten en de verzekering. En dan hopen we in november ook nog ons 70-jarig bestaan te mogen vieren.”

Verzoek om financiële ondersteuning

Het bestuur van muziekvereniging Volharding heeft de stoute schoenen aangetrokken en de leden gevraagd om dit jaar nog eens een brief bij de bewoners in de bus te doen met de vraag de vereniging financieel te willen steunen en hoopt dat de bewoners weer een bijdrage overmaakt op bankrekeningnummer van muziekvereniging Volharding: NL46RABO0145884996 o.v.v. Donateursactie 2021. “Heeft u de brief niet ontvangen. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd. Net als vorig jaar bedanken wij u hartelijk voor uw bijdrage.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen