Snollebollekes blies het dak eraf in het Gelredome

De afgelopen twee weekenden stond Rob Kemps, alias Snollebollekes, vier avonden in een uitverkocht Gelredome in Arnhem. Naar links, naar rechts!

Tekst: Erik Pittens

De feestzanger uit Best deed het voetbalstadion trillen op haar grondvesten. Het publiek genoot met volle teugen. Gastoptredens waren er van Frans Duijts, Koen & Sander, Mart Hoogkamer en vele anderen. Heb jij dit gemist? Gelukkig hebben wij de beelden.

Edith Piaf

Momenteel is Rob, samen met Mathijs van Nieuwkerk te zien in het programma ‘Chansons!’. In het kader van zijn voorliefde voor het Franse lied klonk ‘Non, je ne regrette rien’ van Edith Piaf uit de speakers. Een donker Gelredome met een afbeelding van Piaf op het podium en duizenden lichtjes van mobiele telefoons leverde een prachtig schouwspel op.

2022

Wie dacht dat dit voor Snollebollekes éénmalig was, heeft het mis. Rob Kemps heeft de smaak te pakken. Voor volgend jaar staan er alweer twee shows op het programma.

‘Non Stop Vol D’r Op’ Op 25 en 26 maart 2022 staan er twee spectaculaire shows gepland in het Gelredome met tientallen gastoptredens en vooral HEUL VEUL SNOLLEBOLLEKES.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen