De Kijkruit vraagt vrijwilligers

Foto: GendtVerbeeld

De Kijkruit in Gendt bestaat al 34 jaar en is sindsdien een begrip geworden in Lingewaard. Zeer veel amateurkunstenaars hebben inmiddels gebruik gemaakt van De Kijkruit als een laagdrempelige voorziening om hun kunstwerken te laten zien.

Zonder de inzet van vrijwillige medewerkers is De Kijkruit dan ook niet mogelijk. Kom meedoen.

Springplank naar bekendheid

De Kijkruit is een onderdeel van Stichting Kunstkring Gendt Verbeeld. De kunstwerken variëren van olieverfschilderijen, aquarellen, tekeningen, foto’s, gebrandschilderde ramen, keramiek van brons of klei tot houtsnijwerk en allerlei verzamelingen. Tevens vormt De Kijkruit een springplank naar bekendheid en voor sommigen het uitbouwen naar meer professionaliteit. De apotheek Benu, in de Dorpstraat 56 in Gendt, stelt zijn etalage ter beschikking om de kunstwerken ten toon te stellen zodat veel mensen kunnen genieten van deze vaak hele mooie ruit.

Inzet van vrijwillige medewerkers nodig

Zonder de inzet van vrijwillige medewerkers is De Kijkruit dan ook niet mogelijk. Wegens het vertrek van en/of drukte met werk van enkele vrijwilligers vraagt
De Kijkruit nieuwe medewerkers die willen helpen bij het inrichten van de Kijkruit. Het inrichten daarvan gebeurt elke zes weken bij toerbeurt. Verder vergaderen we enkele keren per jaar en wanneer nodig. Dus, hou je van creativiteit en heb je enkele uren over, dan zoekt De Kijkruit jou.
Zie ook de site.

Opgeven

Opgeven kan bij van A. van Huystee, 0481-421156, [email protected] of via bovenstaande site.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen