Een schouderklopje voor alle vrijwilligers in Lingewaard

Foto: SWL

Op 7 december is het de nationale dag van de vrijwilliger. Deze dag staat in het teken van alle mensen die zich belangeloos inzetten voor hun omgeving, vereniging en medemens.

Een schouderklopje voor alle vrijwilligers in Lingewaard.

Grote waardering uitsprekenvrijwilligers

Ook in Lingewaard wordt door vrijwilligers een onmisbare bijdrage geleverd aan de samenleving. Daarvoor willen Gemeente Lingewaard, Stichting Welzijn Lingewaard en de Gentenarren hun grote waardering uitspreken. Deze groepen zijn erg blij met hun inzet. Samen maken we Lingewaard mooier.

Geen VrijwilligersGala dit jaar

Vrijwilligers heb je in alle soorten en maten. Sommigen bieden hulp aan mensen die het hard nodig hebben, anderen spelen een belangrijke rol in het voortbestaan van hun club. In onze samenleving zijn vrijwilligers van onschatbare waarde en veel organisaties en verenigingen kunnen niet bestaan zonder hun geweldige inzet. Dat geldt natuurlijk ook voor Stichting Welzijn Lingewaard.
Helaas is er door de aangescherpte coronamaatregelen dit jaar geen VrijwilligersGala mogelijk. Maar het spreekt voor zich dat we al deze helden niet zomaar kunnen vergeten. Daarom willen we elke vrijwilliger bedanken en een Coronaproof schouderklopje geven.

Reacties

Cookieinstellingen