Schutters St. Sebastianus behalen zeer goede resultaten

Foto: Schutters St. Sebastianus

De kruisboogschutters van het schuttersgilde van St. Sebastianus Gendt hebben de afgelopen tijd zeer mooie resultaten weten te bereiken binnen hun competities.

Op 16 maart 2017 hebben zij het kampioenschap behaald binnen de schutterskring Kring Rijk van Nijmegen-de Betuwe. Een halve maand later, op 6 april, mochten ze zelfs in de finale van de Gelderse Kruisboog Bond strijden om de “Frans Eikholt Bokaal” voor het Gelders kampioenschap. Helaas ging deze zege net aan de schutters van St. Sebastianus voorbij en ging de Gelderse titel uiteindelijk naar het Gilde St. Remigius uit Duiven.

Verrassingsserenade

De Show- en Marchingband, Jong Sebastianus, jeugdgilde en de vendeliers van St. Sebastianus vonden deze prestaties van de kruisboogschutters een goede reden voor een verrassingsserenade.

Op 20 april, tijdens het oefenavond van de schutters, vond deze verassing plaats. De kruisboogschutters hadden niets door en dachten dat het korps zich verzamelde om bij het verzorgingshuis een serenade te gaan brengen. De verassing was dan ook compleet toen bleek dat het korps niet naar het verzorgingshuis vertrok, maar speciaal voor hun stond opgesteld om hun prestaties te vieren met een muzikale serenade en een vendelhulde. Na de felicitaties van het korps werd binnen in Providentia nog onder het genot van een hapje en drankje geproost op de mooie resultaten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen