Harmonie Sint Caecilia tweede gast “De Vrienden van Sebastianus Live”

Foto: St. Sebastianus

De tweede gast die 24 en 25 juni samen met St. Sebastianus “De vrienden van Sebastianus live” concerten gaat uitvoeren tijdens het Kersenfeest 2017 is

HARMONIE SINT CAECILIA GENDT!

Vorige week werd al bekend gemaakt dat de energieke allround coverband Seven Days Music samen met onze vereniging het “Vrienden van Sebastianus live” avontuur aangaat. De eerste repetitie- jamsessie is inmiddels al achter de rug en was succesvol te noemen!

“Providentia” de grootste kroeg van Lingewaard

St. Sebastianus kijkt er ook naar uit om weer samen te werken met de harmonie. In het verleden hebben ze bijzondere tijden beleefd. Een perfect voorbeeld hiervan is het sfeervolle kerstconcert om geld (het bijna onmogelijke bedrag van 1,6 miljoen) bij elkaar te brengen voor de renovatie van ons gezamenlijke clubhuis Providentia. Extra bijzonder is dus dat deze prachtig gerenoveerde accommodatie “Providentia” speciaal voor het kersenfeest omgetoverd gaat worden tot de grootste kroeg van Lingewaard om er “De vrienden van Sebastianus live” te laten plaatsvinden.
Harmonie Sint Caecilia heeft de laatste jaren hard aan de weg getimmerd en is gegroeid tot een van de meest toonaangevende harmonieën uit de regio. Ze komen met een fris repertoire en goede bezetting. Zeker de moeite waard om te komen luisteren en genieten naar de individuele muziekstukken van harmonie Sint Caecilia en gezamenlijk gespeelde nummers tijdens “De vrienden van Sebastianus live”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen