Lezing Lingewaard Natuurlijk over ontmoeting van zaad- en eicel bij zoogdieren

Foto: Lingewaard Natuurlijk

Lingewaard Natuurlijk nodigt je uit om de lezing van Nanke den Daas, dierenarts en voormalig onderzoeker van rundvee bij te wonen op 5 oktober. De lezing gaat over de ontmoeting van zaad- en eicel in de eileider.

Wat er gebeurt bij de bevruchting en hoe de bevruchte eicel gaat delen, waarbij ook de vraag aan de orde komt hoe cellen weten of leren waar ze deel vanuit gaan maken.

Is vruchtbaarheid meetbaar?

Vanuit dat wat natuurlijk is maken we uitstapjes naar bevruchting in het laboratorium, embryo transplantatie en andere technieken. Uiteindelijk komen we dan terug bij veldonderzoek en beantwoorden we de vraag of vruchtbaarheid meetbaar is.

Lezing bijwonen?

Wil je ook een boeiende lezing bijwonen? Kom dan op 5 oktober naar de Veldschuur, Sportlaan 1 M in Bemmel. Inloop vanaf 19.30 uur. Je bent van harte welkom als je gevaccineerd bent, recent negatief getest of van corona hersteld bent.
De kosten voor de lezing zijn €7,50 per persoon inclusief koffie of thee. Houders van de Vriendenkaart van Stichting Lingewaard Natuurlijk hebben gratis toegang. Vriendenkaarten kun je kopen voor de lezing.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen