Zwerfafvalbrigade Huissen-Lingewaard actief van start in 2022

Foto: Zwerfafvalbrigade Huissen-Lingewaard

De Zwerfafvalbrigade in Huissen is een groep van ongeveer dertig enthousiaste vrijwilligers die zich elke eerste zaterdag van de maand, van 9.30 uur tot ongeveer 11.30 uur, inzet voor een schoner Huissen.

“Zaterdag 8 januari zijn we met liefst twintig vrijwilligers op pad geweest om Huissen na oud & nieuw even goed aan te pakken. Dit was een enorm groot succes, want we hebben door de grote groep mensen op veel plekken in Huissen kunnen opruimen,” aldus de brigade op hun facebookpagina.

Nieuwe leden welkom

“Dit keer zijn we op de volgende plekken geweest: Loovelden, rondom RKHVV, park Lingezegen, Nieland, Huissense dijk, Ing. Molsweg, het centrum, het Zand, Slingerbos, Zwanenbad, Stadswal, Zandsevoetpad en gedeelte Karstraat. We vonden het ook super dat er twee nieuwe mannen bij onze groep zijn aangesloten als gevolg van de berichten in het Gemeente Nieuws. En daarnaast stapte zaterdag tijdens het opruimen een hele enthousiaste dame uit haar auto om aan te geven, dat ze ook graag wil helpen en de volgende keer van de partij is. We zijn blij met deze mooie ontwikkelingen.”

Ook meedoen? Neem contact op het de brigade via [email protected] of stuur een bericht via de facebookpagina.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen