Huisdier van de week: ontmoet Clarabella

Foto:

Clarabella is een nieuwsgierig konijn, ze vindt het eerste contact spannend. Voor Clarabellla is het belangrijk om eerst wat vertrouwen te krijgen.

Als je haar vertrouwen hebt laat ze het wel toe om geaaid te worden, maar ze komt zelf geen knuffels halen.

Kinderen vanaf twaalf jaar

Clarabella blijft graag met haar pootjes op de grond. Het dierentehuis plaatst haar bij kinderen vanaf twaalf jaar. Als maatje zoekt het dierentehuis een gecastreerde rammelaar voor haar. Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

Clarabella

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Clarabella.

Diernummer: 30434

Kijk voor meer informatie op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/clarabella/

Alle konijnen die een nieuw thuis zoeken, vindt u op de site www.dierentehuisarnhem.nl.

Heeft u interesse? Geeft u Clarabella een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen