Huisdier van de week: Ontmoet Masha

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Masha is een rustige, aanhankelijke kat, geboren in augustus 2020. Ze heeft even tijd nodig en zal in het begin wat angstig zijn en zich willen verstoppen.

Masha wordt geplaatst in een rustig huishouden zonder kinderen en zonder honden.

Knuffelkont

Eenmaal gewend zoekt ze gezelschap en is zij een knuffelkont. Masha wordt graag geaaid en ook gekamd. Ze vindt een laserlampje leuk.
Masha is een buitenkat (blijft in de buurt), maar soms kan zij moeilijk beslissen wat zij wil: een kattenluikje zou daarom ideaal zijn voor haar. Masha wil liever niet de hele dag alleen zijn.

Dier van de Week

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot is Dier van de Week. Deze week is dat Masha. Kijk voor meer informatie ook op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/masha/.

Heb je interesse?

Als je interesse hebt, neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen