Stichting Zwitserse Week Bemmel zoekt Gastgezinnen in de Gemeente Lingewaard

BEMMEL 13 januari 2013De Stichting Zwitserse Week zoekt Gastgezinnen om Zwitserse muzikanten onderdak te verlenen in de week van 13 tot en met 20 juli 2013.

BEMMEL 13 januari 2013
De Stichting Zwitserse Week zoekt Gastgezinnen om Zwitserse muzikanten onderdak te verlenen in de week van 13 tot en met 20 juli 2013.

Door uw medewerking kunnen wij deze muzikale traditie voor de 50e keer voortzetten!

 

Wat is de Zwitserse week?
Door de Internationale 4-daagse afstandsmarsen van Nijmegen en contacten met de Zwitserse militairen is de Zwitserse Week Bemmel ontstaan.

De Zwitserse Week in Bemmel, die gelijktijdig wordt gehouden met de Vierdaagse van Nijmegen, is een jaarlijks terugkerend muzikaal cultureel gebeuren, dat altijd in de derde week in juli plaatsvindt.

 

In deze week is een Zwitsers muziekkorps te gast in Bemmel.

 

De muzikale hoogtepunten vinden plaats in Bemmel en Nijmegen.

 

Ieder jaar komt er een ander muziekkorps uit het Duits sprekende deel van Zwitserland naar Bemmel. Deze muzikanten worden zoveel mogelijk bij gastfamilies in de gemeente Lingewaard ondergebracht.

Foto Andreas Grimm

Stadtmusik Burgdorf [kanton Bern] komt voor de 2e keer naar de Gemeente Lingewaard, zij waren in 1995 in Bemmel en zijn met ca. 65 muzikanten.

Daarnaast komt er een Folklore Groep mee van ca.10 personen die in ons 50 jarige jubileumjaar alle optredens in het weekprogramma extra zullen opluisteren.

 

Door uw medewerking om deze Zwitserse muzikanten als gast op te nemen, kunnen wij deze muzikale traditie voor de 50 ste keer voortzetten.

 

Voor meer informatie zie www.zwitserseweek.nl.

 

Ook kunt u contact opnemen met:

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen